FREE 30g tube of Mismis® toothpaste. Click here.

Ekspo Kasih Madani

Mismis Beli Barangan Malaysia

Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup (KPDN) telah mengadakan sempena Ekspo KASIH MADANI melalui Program Jualan RAHMAH yang menawarkan pelbagai barangan keperluan terpilih dengan diskaun 10% – 30% dan Kempen Beli Barangan Malaysia yang melibatkan pelbagai produk berkualiti pada harga mampu milik daripada pengusaha-pengusaha tempatan. 

Ekspo KASIH MADANI berjaya menarik perhatian warga Malaysia lebih dari 20,000 pengunjung.

🗓Tarikh : 03 & 04 November 2023 (Sabtu & Ahad)
⏰Waktu : 8.00 pagi – 5.00 petang
📍Tempat : Dataran Putrajaya, Persiaran Perdana, Presint 3, Putrajaya

Jualan Rahmah

Team MISMIS®  berpeluang mengambil gambar bersama Menteri Malaysia, Dato’ Seri Anwar Ibrahim. Ekspo KASIH MADANI  yang telah berlangsung selama 2 hari ini memang jayanya diadakan dan ekspo beginilah harus diadakan selalu bagi membantu usahawan-usahawan IKS untuk memperkembangakan lagi jenama produk mereka. Produk MISMIS® kanak-kanak habis pada hari kedua. Sambutan sangat menggalakan.  Ramai yang berkunjung booth Mismis yang bertentangan dengan booth Mydin. MISMIS®  sangat berterima kasih kepada pengunjung yang datang membeli dan menyokong MISMIS® . Ada juga berjumpa pelanggan-pelanggan setia kami dan memang peramah semua :). MISMIS®  tidak pernah melupakan mereka dan kami akan sentiasa menambahbaik produk kami. 

Jualan Rahmah
Jualan Rahmah

Kempen Beli Barangan Malaysia adalah salah satu kempen cukup terkenal bagi memartabatkan produk-produk tempatan. Bukan itu sahaja, dengan menyokong produk Malaysia, sedikit sebanyak dapat membantu pertumbuhan ekonomi  di negara ini. Produk-produk Malaysia kian mendapat sambutan dikalangan masyarakat tempatan dan sokongan ini dapat memberi keyakinan dan jenama seperti  MISMIS® semakin dikenali diseluruh Malaysia.

Jualan Rahmah

Ingin mengetahui lebih lanjut tentang MISMIS® ? Untuk maklumat lanjut tentang MISMIS®, klik disini.

Share:

More Posts

Mismis Hygiene Smile Program

MISMIS® Hygiene Smile Program

Seremban: MISMIS® Smile Hygiene Program telah diadakan pada 18 November 2023 di Tahfiz As Sofa, Seremban, Negeri Sembilan. Ini adalah acara MISMIS® julung kalinya, semenjak 

MISMIS participated in MIHAS 2023 in MITEC

MIHAS 2023: A Successful Story

NFA Technologies Sdn Bhd participated in MIHAS 2023 last week, a prestigious event that took place from the 12th to the 15th of September 2023.

乳牙健康

乳牙健康

乳牙健康在小孩成长过程扮演很重要的角色。所以我们家选择用Mismis Dental Kit (2 in 1) Just for Kids。 Dental Kit (2 in 1) Just for Kids:儿童口腔护理新时代 这非凡的产品是为满足儿童口腔护理需求而精心设计,设有各种各样迷人的牙刷款式设计,专为儿童打造,并以Chocolata 和 Bubble Gummy两种可口的牙膏口味作为配搭。此套装也配置了生动的互动游戏,孩子们将被美术卡片吸引并乐在其中。 提升安全指标:不含对羟苯甲酸酯,不含氟,不含十二烷基硫酸钠/十二烷基聚氧乙醚硫酸钠 为了满足注重健康的消费者们不断演变的需求,在Dental Kit (2 in 1) Just

Send Us A Message