Make It Smile

Search
Close this search box.

Ekspo Kasih Madani

Mismis Beli Barangan Malaysia

Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup (KPDN) telah mengadakan sempena Ekspo KASIH MADANI melalui Program Jualan RAHMAH yang menawarkan pelbagai barangan keperluan terpilih dengan diskaun 10% – 30% dan Kempen Beli Barangan Malaysia yang melibatkan pelbagai produk berkualiti pada harga mampu milik daripada pengusaha-pengusaha tempatan. 

Ekspo KASIH MADANI berjaya menarik perhatian warga Malaysia lebih dari 20,000 pengunjung.

đź—“Tarikh : 03 & 04 November 2023 (Sabtu & Ahad)
⏰Waktu : 8.00 pagi – 5.00 petang
đź“ŤTempat : Dataran Putrajaya, Persiaran Perdana, Presint 3, Putrajaya

Jualan Rahmah

Team MISMIS®  berpeluang mengambil gambar bersama Menteri Malaysia, Dato’ Seri Anwar Ibrahim. Ekspo KASIH MADANI  yang telah berlangsung selama 2 hari ini memang jayanya diadakan dan ekspo beginilah harus diadakan selalu bagi membantu usahawan-usahawan IKS untuk memperkembangakan lagi jenama produk mereka. Produk MISMIS® kanak-kanak habis pada hari kedua. Sambutan sangat menggalakan.  Ramai yang berkunjung booth Mismis yang bertentangan dengan booth Mydin. MISMIS®  sangat berterima kasih kepada pengunjung yang datang membeli dan menyokong MISMIS® . Ada juga berjumpa pelanggan-pelanggan setia kami dan memang peramah semua :). MISMIS®  tidak pernah melupakan mereka dan kami akan sentiasa menambahbaik produk kami. 

Jualan Rahmah
Jualan Rahmah

Kempen Beli Barangan Malaysia adalah salah satu kempen cukup terkenal bagi memartabatkan produk-produk tempatan. Bukan itu sahaja, dengan menyokong produk Malaysia, sedikit sebanyak dapat membantu pertumbuhan ekonomi  di negara ini. Produk-produk Malaysia kian mendapat sambutan dikalangan masyarakat tempatan dan sokongan ini dapat memberi keyakinan dan jenama seperti  MISMIS® semakin dikenali diseluruh Malaysia.

Jualan Rahmah

Ingin mengetahui lebih lanjut tentang MISMIS® ? Untuk maklumat lanjut tentang MISMIS®, klik disini.

Share:

More Posts

Karnival Barangan Malaysia

Karnival Barangan Malaysia

Mohammad Aizuddin, Senior Executive Mismis bergambar bersama Datuk Wira Haji Dr. Ameer Ali Mydin. PUTRAJAYA, 20 DISEMBER 2023 – Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara

Mismis Hygiene Smile Program

MISMIS® Hygiene Smile Program

Seremban: MISMIS® Smile Hygiene Program telah diadakan pada 18 November 2023 di Tahfiz As Sofa, Seremban, Negeri Sembilan. Ini adalah acara MISMIS® julung kalinya, semenjak 

Send Us A Message