FREE 30g tube of Mismis® toothpaste. Click here.

MISMIS® Hygiene Smile Program

Mismis Hygiene Smile Program

Seremban: MISMIS® Smile Hygiene Program telah diadakan pada 18 November 2023 di Tahfiz As Sofa, Seremban, Negeri Sembilan. Ini adalah acara MISMIS® julung kalinya, semenjak  pandemik 2 tahun lalu melanda. 

Mismis Hygiene Smile Program

Lebih 30 kanak-kanak berusia 7-12 tahun menyertainya MISMIS® Smile Hygiene Program. Program ini dijayakan bersama Tahfiz As Sofa, Seremban.

Aktiviti-aktiviti yang diadakan sepanjang program adalah:-
 
👉 Mendedahkan pentingnya cara berus gigi yang betul
👉 Memperkenalkan cara berus gigi yang betul
👉 Meluangkan masa bersama adik-adik Tahfiz
👉 Pertandingan gigi yang cantik dan bersih.
 
MISMIS® Smile Hygiene Program adalah aktiviti yang bukan sahaja memperkenalkan produk penjagaan gigi MISMIS® ,tetapi untuk memberi penekanan pentingnya penjagaan gigi yang betul.
 
MISMIS® sangat mementingkan kaedah turun padang bersama kanak-kanak dan dewasa, dengan ini dapat mengeratkan silaturahim sesama.
 
Untuk maklumat lanjut, klik disini.
MISMIS® Hygiene Smile Program
Mismis Hygiene Smile Program
Mismis Hygiene Smile Program
Mismis Hygiene Smile Program

Share:

More Posts

Mismis Beli Barangan Malaysia

Ekspo Kasih Madani

Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup (KPDN) telah mengadakan sempena Ekspo KASIH MADANI melalui Program Jualan RAHMAH yang menawarkan pelbagai barangan keperluan terpilih dengan

MISMIS participated in MIHAS 2023 in MITEC

MIHAS 2023: A Successful Story

NFA Technologies Sdn Bhd participated in MIHAS 2023 last week, a prestigious event that took place from the 12th to the 15th of September 2023.

乳牙健康

乳牙健康

乳牙健康在小孩成长过程扮演很重要的角色。所以我们家选择用Mismis Dental Kit (2 in 1) Just for Kids。 Dental Kit (2 in 1) Just for Kids:儿童口腔护理新时代 这非凡的产品是为满足儿童口腔护理需求而精心设计,设有各种各样迷人的牙刷款式设计,专为儿童打造,并以Chocolata 和 Bubble Gummy两种可口的牙膏口味作为配搭。此套装也配置了生动的互动游戏,孩子们将被美术卡片吸引并乐在其中。 提升安全指标:不含对羟苯甲酸酯,不含氟,不含十二烷基硫酸钠/十二烷基聚氧乙醚硫酸钠 为了满足注重健康的消费者们不断演变的需求,在Dental Kit (2 in 1) Just

Send Us A Message